1245906398_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kuva: TPS - Pyrkivä TB 17 ottelusta

Turun Palloseuran ja Turun Pyrkivän TB 17 joukkueet kävivät tasaisen väännön kesäisenä keskiviikkoiltana Impivaaran urheilukeskuksen nurmella.

Pyrkivä oli ottelun alussa paremmin hereillä ja menikin nopeasti 0-2 johtoon. TPS kuitenkin tasoitti sitkeällä puurtamisella heti toisen puoliajan alussa ottelun lukemiin 2-2. Pyrkivän teki kolmannen maalinsa rangaistuslaukauksesta. Tämänkin maalin kuitenkin kuittasi TPS, Hanna Karhun loistavalla yksilösuorituksella.

Mitä sitten pelistä jäi käteen. Molemmat joukkuet pelasivat yleisöystävällistä jalkapalloa. TPS pelasi taas omaa "joukkuesyöttöpeliään". Pyrkivä pelasi taas ehkä kaksintaisteluissa vahvempaa ja yksilötasolla keskimäärin teknisesti taitavampaa jalkapalloa.

Lopputulos tekee oikeutta kenttätapahtumille. Jos voittaja olisi kuitenkin pitänyt julistaa tuomariäänin, olisi se ollut ilman muuta erityisesti toisella puoliajalla lukuisien vaarallisilla kulmatilanteita saanut TPS. Pyrkivän sai kuitenkin - kiitos hyvän oman maalinedustan puolustustyöskentelyn - pidettyä maalinsa "hässäkkäpalloista" puhtaana.

KATSO MYÖS:

Ottelutilastot ja pelikuvia Beckiltä

Ottelu on kirvoittanut myös NaisFutis kirjoittelijat "pieniin" liekkeihin. Lue lisää: Naisfutis BT1 Länsi sivulta