1586017.jpg

Turun Weikkojen (pääasiassa Naisten joukkueen B ikäisistä koostuva) BT Ykkösen joukkue pelaa reippain ottein ykkösen länsilohkoa. Joukkue on taistellut jokaisen pelin loppuun saakka ja onkin tällä hetkellä tasaisten otteluvääntöjen kautta sarjataulukossa neljäntenä (4.).

Tuwe Naiset / BT 1   
Kuva: Vaasan matkalta - Tuwe jalkapallo

Naisten kakkosessa TuWe on kuudes (6.). Sen sijaan nuoren BT2 joukkueen yhteistyö ÅIFK kanssa ei ole vielä tuottanut toivottua lopputulosta ja joukkue majailee sitkeästi BT kakkosen sarjataulukon hännillä. Fb.Blogger veikkailee joukkueelle jatkossa ainakin loivaa ylämäkeä.

Eli kaiken kaikkiaa näyttää siltä, että Turun naisjalkapallossa tahkotaan kesällä reippain mielin kolmen kärjen TPS, Pyrkivä ja Tuwe komennuksessa. Harras hatunnosto Weikoille, joka on tiivistänyt rivinsä keväällä saamansa "pommin" jäljiltä ja on kaikesta huolimatta pitänyt BT jalkapallon sarjataulukoissa mm. naapurikunnan KaaPon takanaan (Myönnettävä kuitenkin jokaisen on, että pelaajamateriaalin leveydessä on Kaapo kuitenkin hurjasti Tuwea edellä, joka omalta osaltaa tietty verottaa sarjataulukoissa näkyvää tulostakin).