1512072.jpg

Kertoi sarjataulukko ja pistetilanne mitä tahansa, näyttää ensimmäiset kierrokset  B-Tyttöjen kakkosen länsilohkossa sujuneen fb.bloggerin mielestä hämäläisten komennossa. FC Nokia ja Ilves 2 pelasivat 27.4  2-2 tasapelin. Kun tätä suhteutetaan Turun palloseuran kanssa joukkueiden käymiin otteluihin, näyttäisi kakkosen lännen kokonaistilanne seuraavalta.

Fc Nokia ja Ilves 2 ovat olleet lohkon leijonia. Erityisesti Nokia on ollut yllätys.

Sen sijaan TPS BT ei ole aloittanut odotusten mukaisesti. Joukkuetta on vaivannut joukko avainpelaajien loukkaantumisia. Lieneekö hyvin sujuneet harjoituspelit mm. FC Honkaa vastaan jääneet myös liikaa joidenkin ratkaisupelaajien takaraivoon kummittelemaan. Myöskään pelitaktiset kuviot eivät ole vielä kaikin osin loksahtaneet kohdalleen. Tästä lienee osoituksena mm. joukkueen "muutaman kuukauden paitsiokiintiön täyttymisen" yhdessä pelissä (esim. 29.4 MaPS). No kaikesta huolimatta, TPS on tulossa vauhdilla hämäläisten kyytiin.

Merkille pantavaa kuitenkin on, että TPS B-Tytöt on ollut perinteisesti "syyspuoliskon joukkue" (mm. syksyjen piirimestaruudet vaatimattomampien keväiden jälkeen). Mikäli homma etenee samalla logiikalla niin....

Ps. Lohkon muut kärjen hätyyttelijät lienevät jatkossa Nicefutis Porista ja Ylöjärven Ilves.